Манифест


 

 

Данас у овим тешким временима потребно је сабрати све снаге у борби са катастрофалним стањем у нашем друштву. То значи превазилажење бесмислених подела на „левицу“ и „десницу“, „четнике“ и „партизане" итд. То, међутим, не значи подршку било чему, јер издаја се не може звати родољубљем, нити досадашња оријентација на Запад и ЕУ смисленом.

Уместо тога окренимо се месту развоја наше културе - вечној Евроазији!

 

Ми дижемо глас из прастаре колевке части и слободе. Ми смо Срби! Ово је наша држава! Ми се боримо и радимо данас, вођени само једном жељом, да нашој отаџбини буде боље. Ми се боримо данас свим легитимним средствима, свесни да свака грешка иде на руку нашем непријатељу.

 

Ми се боримо данас речима, делима и личним примером. Ми бацамо бомбе наших речи директно међу оне који су најзаслужнији за стање у нашој држави. Ми топовима наших нових идеја гађамо у корене свих проблема.

 

Ми смо против света у коме влада „златна милијарда“! Браћо, искрени родољуби, забринути за судбину земље и жељни прекида јалових подела и распри - умножите наше редове!

 

manifest

 

Створимо заједно једно боље и здравије друштво. Данас нам такозвани борци за људска права показују, уместо чистих мисли и љубави, поплаву прљавих идеја о вечитој мржњи и робовању. Ми знамо да од главе риба смрди – риба звана либерализам. Зато у име родољуба и новог национализма, ми хоћемо да скинемо маску свим лажима модерног и лажног хуманизма.

 

У име родољубља и евроазијске идеје, доле америчке слуге! Доле лажни европејци! Ми не дамо више да се уништава наша држава, у име демократије и либерализма. У име људских права, силом се отима наша младост и стављају нас полуживе у наше већ ископане гробове. Либерализам силује наш мозак, заробио је наше светле умове својом порнографском културом. Либерализам бесрамно пљује на гробове наших предака.

 

Ми не сањамо евроатлански сан. Нема снова где су грчеви господари! Ми смо свесни Евроазије као јединственог простора и доминантног континента. Евроазијска идеја је истовремено и сан и стварност.

 

Ми огорчени увредама и неправдама, желимо, да прочистимо отровни ваздух капиталистичког система и профаног некултурног света. Ми страсно желимо да у родољубље унесемо нове истинске вредности. Ми желимо да скинемо окове које су нашој земљи наметнуле стране амбасаде, домаћи тајкуни, партијске врхушке и купљени медији.

 

Боримо се удружени, да разоримо све килаве филозофије модерног отвореног друштва: у име нових идеја!

 

Ми смо колевка велике победе!